Warme levering voor buffetten is altijd bespreekbaar.

Kreeftbereidingen en eventueel andere suggesties, seizoensmenu’s, koude en warme buffetten, warme Breughelbuffetten, recepties,?communies, doopsels, seminaries,... ?zijn steeds te bespreken.

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:
   
Volledige buffetten speciaal voor al uw feesten.
Verkrijgbaar vanaf 15 personen per gekozen buffet.
 
Bourgondisch feestbuffet (feestbuffet 1) 33,95 p.p.

Koud:

  • Torentje roze zalm
  • Tomaat garnaal
  • Vissalade van het huis
  • Scampi’s
  • Assortiment van gerookte vissoorten

 Warm:

  • Gepocheerde zalm in witte wijn
  • Zeewolf met prei en spinazie
  • Varkenshaasje met mosterdsaus
  • Kalkoen groene peper

Alles is voorzien van een ruim assortiment salades, brood, sauzen, groentenkrans en aardappelbereiding

 
Feestbuffet 2

29,95 p.p.

Koud:

  • Roze zalm
  • Tomaat garnaal
  • Italiaanse ham met meloen
  • Scampi’s
  • Pastei van het huis

Warm:

  • Waterzooi van vis met fijne groentjes
  • Zeetongrolletjes op Normandische wijze
  • Licht gepekeld melkbiggetje met een sausje van zachte pikkels
  • Suprême van parelhoen met champignons en truffelsausje

Alles is voorzien van een ruim assortiment salades, brood, sauzen, groentenkrans en aardappelbereiding

 
Italiaans buffet (feestbuffet 3) 24,95 p.p.

Koud:

 

  • Tomaat mozzarella
  • Italiaanse ham met meloen
  • 3 soorten carpaccio van Italiaanse fijne vleeswaren

Warm:

 

  • Pizza naar keuze
  • Pene van broccoli en zalm
  • Pasta met tomaat en basilicum
  • Papillot van pasta met Italiaanse ham
  • Pasta 4 kazen.

 

Alles is voorzien van broodjes, salades de nodige sauzen
en een originele toets.

 
Feestbuffet 4 28,95 p.p.

Koud:

  • Tomaat met grijze garnaal
  • Torentje van gekookte Noorse zalm, scampi’s en reuze gamba’s
  • Opgevulde cilindertjes van komkommer met vissalade en gerookte zalm
  • Kip pilloontjes
  • Ganda ham en meloen
  • Varkensgebraad

Warm - keuze uit 2 van onderstaande gerechten:

  • Tikka massala met rijst
  • Koninginnehapje (vol-au-vent) 
  • Stoofvlees op z’n Vlaams
  • Wokje van kip zoet zuur
  • Hongaarse goulash 
  • Gestoofde ribbetjes in rozemarijn
  • Kalkoen met portosaus of veenbessen
  • Kip met peperroom

Alles is voorzien van een rijkelijk gevulde salade bar,
koude sauzen en de keuze uit verse kroketten, puree,
aardappelgratin of gebakken aardappeltjes met groene kruiden.

 
   
Feestbuffet Melicatessen (feestbuffet 5) 30,95 p.p.

Koud:

  • Tomaat met grijze garnaal
  • Torentje van gekookte Noorse zalm, scampi’s en reuze gamba’s
  • Opgevulde cilindertjes van komkommer met vissalade en gerookte zalm
  • Kip pilloontjes
  • Ganda ham en meloen
  • Varkensgebraad

Warm - keuze uit 2 van onderstaande gerechten:

  • Cannelloni van schartong opgevuld met kruidenpuree
  • Parelhoenfilets met een sausje van  druiven
  • Kalkoenbrochette met Provençaalse saus
  • Konijn op grootmoeder's wijze 
  • Varkenshaasjes champignons en witte wijn
  • Vispannetje met prei en beurre blanc
  • Zalm met nantua sausje en rivierkreeftjes

Alles is voorzien van een rijkelijk gevulde salade bar,
koude sauzen en de keuze uit verse kroketten, puree,
aardappelgratin of gebakken aardappeltjes met groene kruiden.

 
   
Feestbuffet 6 33,95 p.p

Voorgerecht - keuze uit:

  • Knapperige salade van gerookte eendenborst met limoen en soja
  • Zacht gerookte zalm met een frambozen vinaigrette en geroosterde pijnboompitten.
  • Koud pannetje Creussette gevuld met scampi’s en grijze garnalen.
  • Spies van zeewatergarnaal geserveerd met truffelolie

Soep - keuze uit:

  • Tomaten soep met balletjes
  • Bloemkool broccoli
  • Asperge crème (seizoen)
  • Kip bouillon met jonge groenten en mihoen
  • Thais soepje met kokosmelk en koriander
  • Enz…

Hoofdgerecht - keuze uit 3 soorten:

  • Zeetongrol met coulis van wortel en paprika 
  • Kalkoenbrochette provensaalse 
  • Varkenshaasje grand mère
  • Gebraiseerd Piepkuikentje met druiven saus of a l’orange
  • Lamskroon met couscous 
  • Vispannetje met prei en witte wijn en safraan
  • Supreme van parelhoen met een sausje van rozemarijn
  • Kip spiesje met curry en appel
Het hoofdgerecht is voorzien van warme groenten saladebar en
2 aardappelbereidingen.