Warme levering voor buffetten is altijd bespreekbaar.

Kreeftbereidingen en eventueel andere suggesties, seizoensmenu’s, koude en warme buffetten, warme Breughelbuffetten, recepties,?communies, doopsels, seminaries,... ?zijn steeds te bespreken.

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:
   
Fondue 14,50 p.p.
Te kiezen uit varkenshaasje, biefstuk, spekvinkjes,
2 soorten gehaktballetjes, kip en kalkoen.
 
 
Gourmet 14,50 p.p.
Te kiezen uit chipolata, tournedos, varkenshaasje,
kalkoenfilet, lamskoteletjes, minibrochette, merguez,
mini-cordon bleu, spekburgers.
 
 
Teppanyaki
17,95 p.p.

Voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een
ijzeren plaat in het midden van de tafel wordt gebruikt
om stukjes vis, vlees of groenten op te bakken.

Eendenborst, ossenhaas, brochette teriyaki, scampi,
licht gemarineerde zalm, gamba, varkenshaasje,
kippenspies met curry.

Inclusief groenten om op de plaat te bakken.

 
 
Groentenschotel 7,50 p.p.
Aardappelsla, pastasalade, 3 soorten rauwkost, komkommer,
tomatensalade, 3 koude sauzen en brood
(kan ook in bakjes geserveerd).
 
 
Kreeftbereidingen en eventueel andere suggesties, seizoensmenu's,
koude en warme buffetten, warme Breughelbuffetten, recepties,
communies, doopsels, seminaries, enz. zijn steeds te bespreken.