Kreeftbereidingen en eventueel andere suggesties, seizoensmenu’s, koude en warme buffetten, warme Breughelbuffetten, recepties,?communies, doopsels, seminaries,... ?zijn steeds te bespreken.

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:
 
Breughel buffet 16,45 p.p.
Huisbereide kipkap, boerenham, Franse bergsalami,
gebakken kip, kalfskop, seizoenspaté, gehaktballetjes,
witte en rode pens en boterhamspek.
Dit geheel is voorzien van augurken, ajuintjes, pickels,
mosterd en rauwkostsalades.
 
Zalmschotel 16,95 p.p.
Noorse zalm, tomaat garnaal, scampi's en visterrine.
 
Eenvoudig koud buffet 17,95 p.p.
Noorse zalm, tomaat garnaal, vissalade met couscous,
gebraad, rosbief en kipgarnituur.
 
Fijnproevers buffet 24,95 p.p.
Noorse zalm, tomaat garnaal, gelakte eendenborst, scampi,
ham met meloen en varkensgebraad.
 
Mediteraanse schotel 24,95 p.p.
Tomaat mozzarella, 3 soorten carpaccio, gevulde tomaat,
tonijn met groene kruiden, pasta, pesto, 2 uitgelezen kazen,
gepofte aardappel met kruidenkaas en gerookte zalm.
 
Normandische visschotel 35,95 p.p.
Noorse zalm, assortiment van gerookte vissoorten,
gamba's, tongrolletjes, rivierkreeftjes, tomaat garnaal
en een vissuggestie van de chef.
 
Buffet van de chef 28,95 p.p.
Carpaccio van gemarineerde zalm, tomaat gevuld met tonijn
en dragon, langoustines en scampi, gedroogde black agnus beef, gebakken kippenbroodje, boerenham en meloen.
 
Buffet de luxe 29,95 p.p.
Gamba's met kruidenolie, tomaat gevuld met rivierkreeft,
tongrolletje omwikkeld met gerookte zalm, vitello tonato,
gevulde Meli-schelp, spiesje van mozzarella en kerstomaat,
Gandaham en mousse van eend en uienconfijt.
 
   
Al onze koude buffetten zijn voorzien van aardappelsla,
pastasalade, diverse soorten salades, sauzen en brood.